Serieavtaler skaper lojale kunder i salongen

hano blogg kundeforhold

Å skape lojale kunder er en god måte å sikre en stødig inntekt. Det er vanskelige tider og ved å sikre at kundene dine kommer jevnlig til salongen kan du være trygg på at du kan drifte virksomheten som normalt.

En måte å sikre lojale og faste kunder er gjennom serieavtaler.

Serieavtaler passer perfekt enten du driver en hudpleieklinikk eller en frisørsalong. Du vil at kunden skal være fornøyd og jevnlig komme tilbake for å opprettholde jobben du har gjort. Da slipper du å kontinuerlig kontakte dem for å mase om å booke en ny behandling.

Daglig, annenhver uke eller kun helger?

I stedet for å manuelt legge til samme behandlingsavtale hver gang kunden skal ha ny avtale har du nå serieavtale som gjør jobbe enklere. Du starter på samme måte som du ville gjort ved en vanlig avtale. Velg type behandling og deretter velger du hvor ofte avtalen skal repetere seg. Denne funksjonen er perfekt for de som ønsker å opprettholde en hårfarge, påfyll av vipper eller hudpleiebehandlinger. Du kan bestemme om behandlingen skal skje hver uke, månedlig eller hva med kun helger. Med denne funksjonen kan du til og med fylle opp et helt år med avtaler! Kan ikke kunden komme til avtalen en uke er det lett å endre dette i serieavtaler.

Hvem passer serieavtaler for?

Serieavtaler er perfekt for klinikker og salonger som har kunder med avtaler jevnlig. Du vet at kunden skal komme på ettervekstbehandling en gang i måneden og du slipper arbeidet med å booke inn ny avtale hver gang. Alt skjer automatisk. Som igjen sparer tid og du kan fokusere på andre viktig områder. Det gjør også kunden mer lojal ettersom de har booket inn flere besøk hos deg og gjør det vanskeligere for dem å gå et annet sted.

Kom i gang

Hvem som helst kan benytte seg av denne funksjonen. Det eneste du trenger å gjøre er å lage en ny avtale i kalenderen og deretter velge hvor ofte serieavtalen skal skje. Velg en sluttdato, trykk på lagre og du blir sendt til et nytt vindu. Her kan du se alle avtalene som blir satt opp i perioden du har valgt. Trykk lagre hvis du gjør endringer og beveg deg tilbake til kalenderen. Voilà, du har satt opp en serieavtale. Ønsker du å fjerne individuelle avtaler kan du gjøre dette ved å gå til Verktøy➡️Rapporter➡️Serieavtaler. Trykk på serieavtalen du ønsker å endre og du vil få en oversikt over alle avtalene på høyre side av skjermen. Her kan du huke av de du ønsker å slette.

Under korona har flere vært under stort press og har benyttet seg av funksjoner de ikke brukte tidligere. Det er ikke kun serieavtaler som kan hjelpe en salong eller klinikk i slike tider, men også covid-19 skjema, etterarbeid mellom behandlinger og mulighet for bestilling av produkter. Det er mange restriksjoner i disse tider men med de rette verktøyene skal du klare å holde hode over vann. Vi i Hano ønsker å hjelpe våre kunder så mye vi kan og prøver å forbedre vårt tilbud av funksjoner kontinuerlig.

Ønsker du en presentasjon eller pristilbud?