Rapporter og statistikk i Hano

hano blogg bookingsystem rapporter statistikk

Med Hano kan bedriften din hente ut rapporter og statistikk. Du får en fullstendig oversikt over hvordan det går med salongen eller klinikken. Du har utallige å velge mellom og i dette innlegget skal vi ta for oss noen vi tilbyr.

Under Verktøy ➡️ Rapporter finner du en hel del nyttig info du kan hente ut. Den første vi skal ta for oss er Statistikk.

Statistikk

Inne på statistikk kan du få oversikt over antallet bookinger i en periode basert på type booking. Altså bookinger som allerede har skjedd/blitt gjennomført. For eksempel:

  • Manuell bestilling
  • Nettbestilling
  • Gjennomført
  • Annullert
  • Ikke møtt

Velger du Nettbestilling ser du hvor mange som har vært hos deg i en periode som booket gjennom bookingsiden din.

statistikk hano

Registrerte bestillinger i en periode

I motsetning til Statistikk er Registrerte bestillinger i en periode akkurat hva navnet tilsier. Det er bestillinger som ikke er fullført og du kan få en fullstendig oversikt over hvor mange bestillinger du har fremover i tid. Her er det også mulig å differensiere mellom en kundes bestilling og enkeltavtaler. Velger du enkeltavtaler for du opp alle avtaler selv om en kunde har valgt flere behandlinger.

registrerte bestillinger

Et annet område hvor du kan finne nyttige rapporter er under Betalinger➡️Rapporter. Den første vi skal se på et Inntekstførte gavekort.

Inntekstsførte gavekort

Det er mulig å selge gavekort med Hano (også elektronisk fra bookingsiden). Går du inn på Inntekstsførte gavekort får du opp alle gavekort du har solgt. Oversikten inkluderer Gavekortnr., Kundenavn, Beløp, Salgsdato, Gyldig til og når gavekortet ble solgt.

gavekort salg hano

Total omsetning og arbeidstid pr ansatt fordelt på produkter og behandlinger

Peww.. Dette navnet er en munnfull! Men som du leser er dette en rapport hvor du kan se omsetning opp imot arbeidstid. Du får både informasjon om behandlinger og produktsalg. Se hvor mye dine ansatte bringer inn opp imot hvor mye de jobber.

omsetning rapport hano

Kunder rangert etter høyest omsetning

Ønsker du å kjenne kundene dine enda litt bedre? Vil du belønne de som besøker deg oftest og er lojale? Ved å klikke deg inn på Kunder rangert etter høyest omsetning får du nøyaktig denne informasjonen. Se hvem som bruker mest hos din bedrift og nøyaktig hvor mye de har brukt.

lojale kunder rapport hano

I tillegg til rapportene vi har over finner du andre nyttige rapporter andre steder i systemet. Under Verktøy➡️Bemanning kan du f.eks. se en Grafisk ferieplan eller generere en Fraværsrapport.

ferieplan rapport hano
fravær rapport hano

Vil du se hvem som er nye kunder i salongen eller klinikken kan du gjøre dette fra Hano. Gå til Verktøy➡️Rapporter➡️Liste over nye kunder.

nye kunder rapport hano

Har du spørsmål om rapporter og statisikk kan du kontakte support. De hjelper deg med å finne rapporter du kanskje ikke visste vi hadde!

Hano er en komplett løsning for salonger og klinikker. Alt du trenger i samme system! Du får full oversikt og systemet hjelper deg å ha kontroll på alt det administrative.