Trygghet siden 1998

Kunder

Brukere

Support & Vakttelefon

Dager i året

I dag benytter mer enn 3000 kunder med over 15 000 ansatte våre løsninger daglig.

Fra vårt hovedkontor i Asker, utenfor Oslo, styres teamet med høyt kvalifiserte medarbeidere bestående av et utviklingsteam, en salgsavdeling, kundeservice og administrasjon. I tillegg har vi partnere og forhandlere strategisk og tilgjengelig plassert i Norge.

Hano AS har i dag kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Ta kontakt med oss i dag, og book en uforpliktende presentasjon!

Hano gjennom årene

Hano tilbyr et komplett system som gjør kundens hverdag enklere og mer produktiv.

Noen av funksjonene systemet tilbyr er online timeplan, booking, journal og kasse, og Hano har siden oppstarten i 1998 utviklet en serie løsninger spesialtilpasset en rekke ulike bransjer.

Kilde: Tvedestrandsposten (2010)

I 2009 kom Hano på DNs Gaselleliste og vi kunne da kalle oss en «Gaselle-bedrift». Hvert år siden har bedriften vokst til hva den er i dag med over 3000 kunder og 15000 brukere.

hano gaselle 2009

EG kjøpte Hano 2 juni 2020. Vi i Hano gleder oss til samarbeidet og muligheten til å lage enda bedre produkter for våre kunder.

Les hele pressemeldingen her

eg kjøper hano

Kilde: eg.no

Hva vi kan tilby deg

Trygghet siden 1998

Ditt system kan inneholde sensitiv informasjon, til og med medisinsk data. Det er derfor viktig at denne dataen blir håndtert på en sikker måte. Vårt system er trygt og pålitelig. Vi følger norsk lov for lagring av sensitiv informasjon, og har gjort det siden 1998.

Gratis Support

Vår supportavdeling hjelper deg fra første stund, og er der gjennom hele din reise. Med videoer i systemet kan du løse enkle spørsmål selv, men vi er alltid der på telefon eller e-post om du skulle ønske å snakke med en av våre 9 supportmedarbeidere!

Enklere hverdag

Med Hano blir det enklere å holde timeplanen oppdatert, samt kunderegisteret, påminnelser og bekreftelser av avtaler. Ettersom systemet er webbasert, har du tilgang til din bruker uansett hvor du befinner deg.

Sikker lagring

Du trenger ikke å bekymre deg for at en server skal krasje. Din data blir backet opp og er i trygge hender hvis en ulykke skulle oppstå.

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info og et uforpliktende pristilbud rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!