Kunder

Brukere

Support & Vakttelefon

Dager i året

Trygghet siden 1998

I dag benytter mer enn 3000 kunder med over 15 000 ansatte våre løsninger daglig.

Fra vårt hovedkontor i Asker, utenfor Oslo, styres teamet med høyt kvalifiserte medarbeidere bestående av et utviklingsteam, en salgsavdeling, kundeservice og administrasjon. I tillegg har vi partnere og forhandlere strategisk og tilgjengelig plassert i Norge.

Hano AS har i dag kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Ta kontakt med oss i dag, og book en uforpliktende presentasjon!

Vår historie

Gjennom årene

1998

Grunnlagt

  • Erik og Leif etablerte Hano i 1998. 20 år senere har selskapet vokst til 19 ansatte.
2009

Gaselle-bedrift

  • I 2009 kom Hano på DNs Gaselleliste og vi kunne da kalle oss en «Gaselle-bedrift». Hvert år siden har bedriften vokst til hva den er i dag med over 3000 kunder og 15000 brukere.
2020

Blir en del av EG konsernet

  • EG kjøpte Hano 2 juni 2020. Vi i Hano gleder oss til samarbeidet og muligheten til å lage enda bedre produkter for våre kunder.
hano grunnleggere
hano gaselle 2009
hano eg ny eier

Hva vi kan tilby deg

Trygghet siden 1998

Ditt system kan inneholde sensitiv informasjon, til og med medisinsk data. Det er derfor viktig at denne dataen blir håndtert på en sikker måte. Vårt system er trygt og pålitelig. Vi følger norsk lov for lagring av sensitiv informasjon, og har gjort det siden 1998.

Gratis Support

Vår supportavdeling hjelper deg fra første stund, og er der gjennom hele din reise. Med videoer i systemet kan du løse enkle spørsmål selv, men vi er alltid der på telefon eller e-post om du skulle ønske å snakke med en av våre 9 supportmedarbeidere!

Enklere hverdag

Med Hano blir det enklere å holde timeplanen oppdatert, samt kunderegisteret, påminnelser og bekreftelser av avtaler. Ettersom systemet er webbasert, har du tilgang til din bruker uansett hvor du befinner deg.

Sikker lagring

Du trenger ikke å bekymre deg for at en server skal krasje. Din data blir backet opp og er i trygge hender hvis en ulykke skulle oppstå.