La kundene booke avtale direkte fra Facebook

facebook book knapp hano

Ønsker du å nå kundene dine mer effektivt ved å bruke Facebook som igjen kan redusere tapte anrop og fylle kalenderen med nye avtaler? Det finnes en enkel (og gratis!) måte å realisere dette på. Alt du trenger å gjøre er å legge til en CTA (Call-to-action) knapp på Facebook bedriftssiden din!

Har du ikke allerede satt opp bedriftsiden din viser Hano deg hvordan her.

Når salongen eller klinikken har en bedriftsside på Facebook og dere bruker online booking er det lett å gjøre bookingprosessen enklere. Når kundene er inne på bedriftssiden din vil de kunne enkelt gå til bookingsiden kun ved ett tastetrykk.

Hvordan du legger til en «Book nå» knapp på Facebook

«Book nå» knappen på Facebook vil alltid være synlig under forsidebildet på bedriftssiden din. Når en kunde trykker på knappen vil de bli sendt direkte til bookingsiden (eller destinasjonen du velger) og kan enkelt booke time.

 

1. Logg inn på bedriftens Facebookside (du må være administrator/eier for å kunne gjøre endringer).

2. Klikk på «+ Legg til en knapp» som du finner under forsidebildet. (se den blå boksen/knappen på bildet over)

3. Et vindu popper opp med ulike valg. Skal du legge til bookingsiden velger du «Booke hos deg» ➡️ «Book nå» og trykk Neste.

4. Velg Lenke til nettsted og skriv inn bookingside url-en. Bruker du Hano trenger du kun å vite hva databasenavnet ditt er (databasenavn.bestille.no). Slik kan det se ut:

frisorsalongen.bestille.no

5. Trykk Fullfør og du har nå en «Book nå» knapp på Facebooksiden din.

Det vil bli lagt ut en automatisk oppdatering på veggen din hvor det står at du har oppdatert knappen. Denne burde du skjule og i stedet lage et eget innlegg hvor du forteller kundene dine om den nye knappen. Du skjuler den ved å trykke på de tre grå prikkene øverst til høyre på innlegget. Deretter velger du Skjul fra tidslinjen eller Slett fra siden.

Endre knappen

Om du allerede har en knapp men ønsker å legge til en bookingknapp i stedet kan dette enkelt endres..

Du kan endre den ved å holde musen over knappen og velg Rediger knapp. Deretter følger du de samme stegene som første gang du legger til knappen (se over).

Gjør ditt og dine kunders liv enklere

Da er du ferdig med å legge til «Book nå» knappen på Facebook! Ved å gjøre denne lille endringen på bedriftssiden vil du gjøre det enklere for kunder og potensielle kunder å booke time hos deg når de besøker Facebooksiden din.

Online booking er den enkleste måten å booke timer. Når salongen eller klinikken er åpen er ofte dine kunder på jobb som gjør det vanskelig for dem å ringe deg.

Ved å benytte online booking vil det bli enklere for kundene å booke time når det passer dem best. Samtidig som du promoterer dine behandlinger på Facebook kan du informere om din online booking ved å linke til bookingsiden.

Ønsker du mer informasjon om bookingsidene til Hano er det bare å kontakte oss og vi vil gledelig hjelpe deg.

KOM I GANG

Prøv en demo i dag

Vi vet at det kan være vanskelig å ta en beslutning – derfor tilbyr vi en demo slik at du kan prøve systemet før du tar det viktige valget.

Har du fremdeles spørsmål kan du kontakte vår salgsavdeling via telefon, e-post eller chat.

Huk av her hvis du godtar Hano sine vilkår. privacy policy

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info og et uforpliktende pristilbud rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!