Juledekor som gir kundene julestemning

Alle vet at julesesongen er den mest magiske tiden på året for mange. Mye skjer over en kort periode. Vi løper rundt for å finne gaver til familie og venner, deler juleglede med de vi er glad i og ikke minst – booker time hos favoritt klinikken/salongen. Alle trenger litt ekstra pleie denne tiden.

Julesesongen bringer flere avtaler og en høyere fortjeneste. Et lokale som er dekorert vekker oppmerksomhet fra forbipasserende, og gir deg derfor større grunn til å bytte din vanlige dekor med noe mer festlig. Under finner du noen velprøvde metoder å spre juleglede.

Julemusikk og duft

Hva er mer Jul enn musikk og duft? Spill favoritt julesangene dine som gir kundene julestemning. De er ikke kun hos deg for behandlingen, men også for å føle seg avslappet. Å tenne et duftlys kan berolige kundene slik at de nyter besøket mer enn vanlig. Det du må huske på når det gjelder musikk og duft er at alle er forskjellige. Det gjelder å spille musikk som de fleste liker og en duft som ikke er for intens.

Gaver til kundene

Ettersom det er tiden for å gi kan du lage små gaveposer. Fyll dem med produkter du selger og julegodteri kundene vil elske. Hva med å lage egne gaveesker som du pakker inn? Lag pakker med produkter og gratisprøver. Del informasjon om pakkene i salongens/klinikkens sosiale medier, eller enda bedre, informér kundene direkte med en epost eller sms fra Hano. Systemet lar deg velge alle eller noen av kundene dine for så å sende informasjon til disse.

Tips: ved å fylle pakkene med produkter kan du kvitte deg med inventar du ikke har fått solgt samt gjøre klar til varetelling.

Tilby festlige bonuspoeng

Hvis du har aktivert bonuspoeng i Hano, kan du prøve noe nytt som kan belønne salongen/klinikken og kundene! Et lojalitetsprogram belønner kundene med poeng for behandlinger og kjøp av produkter. Når de har samlet opp nok poeng kan de bruke de ved neste besøk. Nå som jul er rett rundt hjørnet kan det være lurt å tilby ekstra poeng. Tilby ekstra poeng på en spesifikk behandling som har med høytiden å gjøre. I løpet av juletiden er kundene mer villig til å prøve nye ting, og det er mer sannsynlig at de blir faste kunder.

Arbeidsstasjoner

Når kundene besøker salongen din bør du spre juleglede uansett hvor de befinner seg i lokalet. Knyt bånd rundt lokkene til produktflaskene, og ikke glem speilet ved arbeidsstasjonen! Det er mange måter du kan dekorere, men noe som kan hjelpe salongen, og underholde kunden, er å klistre en nisselue eller reinsdyrgevir på speilet. Kundene kan ta selfies og dele det i sosiale medier. Oppfordre kundene til å dele bildene i sine sosiale medier, noe som vil øke merkevarekjennskapen til bedriften din.

Vindusdekorasjoner

Hvis potensielle kunder går forbi salongen din, titter de nok gjennom vinduene. Så hvorfor ikke gi dem noe festlig å se på? Plasser pynt i vinduskarmen og heng opp julelys. Dette gir salongen din et magisk utseende både inne og ute. Hva med å gå «all out» med et juletre? Invester i et pent kunstig tre som du kan sette opp og dekorere hvert år. Heng opp julekuler som matcher salongen, lys og gaver som er pakket inn fint.

Julefest i salongen

Arranger en julefest i salongen med varme drikker, snacks og julesanger på repetisjon. Du får sjansen til å bli bedre kjent med kundene, gi dem en omvisning og introdusere kundene for dine ansatte. Ved å behandle alle som gjester vil potensielle kunder sannsynligvis komme tilbake etter arrangementet. Oppfordre dem til å legge igjen kontaktinformasjonen sin slik at du kan sende en takkemelding. Når du har fått lagt dem inn i Hano systemet ditt og de har godtatt markedsføringsutsendelser, vil det være lett å sende fristende kampanjer med hjelp fra Hano-kontoen din.

Gjør juletiden magisk med hjelpe av Hano!

KOM I GANG

Prøv en demo i dag

Vi vet at det kan være vanskelig å ta en beslutning – derfor tilbyr vi en demo slik at du kan prøve systemet før du tar det viktige valget.

Har du fremdeles spørsmål kan du kontakte vår salgsavdeling via telefon, e-post eller chat.

Huk av her hvis du godtar Hano sine vilkår. privacy policy

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info og et uforpliktende pristilbud rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!