Hvordan selge flere gavekort i en salong

hano blogg bonuspoeng

Å selge gavekort er en sikker kilde på lojalitet, god måte å få ny kunder og kan hjelpe med å øke omsetningen. Med Hano kan du lett selge gavekort direkte fra systemet eller fra bookingsiden. Hano tar ikke et gebyr slik andre aktører gjør.

🎁Gi en gave som pleier

Gavekort er en av de mest ettertraktede gavene. Enten det er bursdag eller jul er et gavekort den perfekte gaven å gi til noen du er glad i.

Det er derfor viktig å ha en god strategi rundt salg av gavekort for din salong eller klinikk. Kundene dine vil sette pris på muligheten å kunne kjøpe gavekort, men det vil også hjelpe deg med å bringe inn inntekter og potensielt nye kunder!

Hvert år blir det kjøpt og solgt ekstremt mange gavekort, så hvorfor ikke tilby muligheten å kunne gi et gavekort som kan få noen til å senke skuldrene og kose seg i din salong eller klinikk?

💻Selg gavekort på nett

Med Hano kan du selge gavekort fra bookingsidene. De fleste elsker digitale gavekort og de blir kjøpt mer og mer. Kundene sparer tid, du sparer penger og det blir vanskeligere for mottakeren å miste gavekortet.

Når de skal kjøpe gavekortet på nett velger de selv beløp og den blir sendt direkte til mottakeren hvis de ønsker det. Deretter betales gavekortet enkelt med Vipps

Selv om mange fremdeles kjøper fysiske gavekort har det blitt mer vanlig med salg av digitale gavekort. Mobilen er med oss over alt og digital betaling har blitt normalen. Visste du at rundt 3 millioner nordmenn benytter seg av Vipps?

Velger du å selge gavekort i salongen eller klinikken er det viktig å synliggjøre dette. Få kundens oppmerksomhet ved å ha et skilt ved kassen og plakater rundt i lokalet. Husk å informere de ansatte slik at de kan nevne gavekort til kundene.

🗣Promoter i alle kanaler

Når du skal selge gavekort er det viktig å tenke på hvordan du skal promotere de. Informer kundene dine om salg av gavekort i alle dine kanaler:

 • Facebook
  • Post
  • Banner
 • Instagram
  • Post
 • Hjemmeside
 • Nyhetsbrev
 • SMS

Hva med å ha en konkurranse knyttet til gavekort? Når du lanserer salg av gavekort kan du samtidig kjøre en konkurranse hvor du ber kundene dine like Facebook bedriftssiden din. De er da med i trekningen av et gavekort. 

💰Gi et insentiv

Gi noe til den som kjøper gavekortet. Tilby et insentiv til kundene dine når de kjøper gavekort til andre. For eksempel 30% avslag på neste behandling hvis de kjøper et gavekort med minimum verdi 1000 kr. Ikke bare føler kunden at de gir noe til en venn, men at de også blir satt pris på.

hano blogg gavekort

💐Spesielle anledninger

Spesielle anledninger og helligdager er den perfekte tiden å informere kundene om at dere selger gavekort. Vinkle teksten slik at den passer med den valgte anledningen.

Ønsker du å vite mer om salg av gavekort på nett er det bare å kontakte oss!

Book en uforpliktende presentasjon

 

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info og et uforpliktende pristilbud rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!