Hva må du ha på nettsiden til salong/klinikk din

hano bookingsystem hjemmeside salong

Det har alltid vært viktig med en nettside for salongen/klinikken og det blir enda viktigere fremover. Kundens første møte med deg og din virksomhet er som oftest gjennom nettet og det er derfor viktig at du gjenspeiler salongens uttrykk like godt der som du ville ha gjort i et personlig møte.

Det er ikke kun design som er viktig, men også hva slags informasjon du deler og hvordan du utformer informasjonen. I dette innlegget skal vi ta en titt på hva du burde ha tilgjengelig på salongens/klinikkens nettside. Dette kan hjelpe kundene dine og  i tillegg hjelpe salongens/klinikkens posisjon på Google.

 

Les mer: Hvordan starte en salong/klinikk

1. Kontaktinformasjon

Dette er kanskje den viktigste informasjonen du har på nettsiden din. Du vil at kunden enkelt skal kunne kontakte deg eller finne nøyaktig hvor salongen/klinikken befinner seg. Denne informasjonen er viktig å oppdatere når noe endrer seg. Noe av informasjonen du burde inkludere er:

 

  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Sosiale medier

2. Informasjon om salongen/klinikken

Hvem er du? De som besøker nettsiden din liker å kunne sette et ansikt på bedriften. Lag en egen «Om oss» side hvor du forteller om salongens/klinikkens historie, hvorfor ønsket du å starte en bedrift og hvor dere er i dag.

hano blogg bookingsystem ansatt frisør

3. Behandlinger

Denne informasjonen er ikke kun viktig for de som besøker nettsiden din. Behandlingene du skriver om blir også fanget opp av Google og gjør det enklere for potensielle kunder å finne din salong/klinikk på nettet. Inkluder gjerne en forklaring om hva behandlingen er og ca. hvor lang tid det tar å gjennomføre den. Det er ikke alltid lett for kunden å forstå forskjellen på behandlinger som har nesten samme navn. Er det mulig å legge ved bilder av behandlingen oppfordrer vi til det.

4. Priser

Noe av det første en potensiell kunde vil sjekke er prisen. I noen tilfeller vil man kanskje ikke dele denne informasjon i frykt for å skremme dem bort. Da er det bedre å ha fra-priser. Har du ikke prisene på hjemmesiden kan det også skremme bort kunder ved at de kan tro de er høye. Hva du skal gjøre bør være et resultat av din strategi og hvordan du ønsker du skal oppleves.

5. Ansatte

Et bilde er alltid bedre enn mange ord. Potensielle kunder blir mer trygg på en behandling etter de har sett hvem som skal utføre den. La de bli kjent med dine ansatte ved å dele personlig og jobb-informasjon, men husk å få tillatelse av de ansatte før du deler informasjon om dem.

6. Kundevurderinger

Kunder stoler på andre kunder. Del noen fine ord fra fornøyde kunder samtidig som du kan vise frem tidligere arbeid.

hano blogg kundeforhold

7. Bilder

Hvordan ser salongen/klinikken ut? Hvem skal utføre behandlingen? Ser det ordentlig ut? Kunder har mange spørsmål når de leter etter en salong/klinikk. Det beste du kan gjøre er å dele så mye relevant informasjon med dem som mulig. Bilder kan vise både hvem bedriften er, men også tidligere arbeid.

8. Online Booking

Bruk online booking som din personlige resepsjonist og la kunder booke avtale til alle døgnets tider. Har du online booking er det lurt å gjøre denne ekstra synlig på hjemmesiden. Noen velger å ha en knapp i menyfeltet mens andre velger å ha en knapp midt på skjermen når du først kommer inn på hjemmesiden. Det kan være lurt å plassere knappen flere steder. Da er du der gjennom hele prosessen og gjør det mulig for dem å booke når de har leste alt de trenger å vite om hva dere tilbyr.

hano bookingsystem nettbasert

9. Salongregler (covid-19)

Vi lever i litt rare tider og salonger/klinikker må ha smittevernregler. Dette er informasjon som ikke kun er bra å sende til kundene dine, men også informasjon som er fin å dele på hjemmesiden. Da ser kunder og potensielle kunder at dere tar situasjonen på alvor og har kompetanse og interesse av å kontrollere smittesituasjonen. Dere oppleves som seriøse!

10. Ekstra: Blogg

En blogg er ikke nødvendig på en hjemmeside, men kan gjøre det enklere for potensielle kunder å finne deg. Søker noen i Google etter «Hva er balayage?» blir det enklere for dem å finne deg hvis du har et blogg-innlegg om denne behandlingen.

Har du ikke en hjemmeside? Bruk Hano sin online booking som enkel hjemmeside. Du bestemmer selv hvor mye eller lite du ønsker å dele. Bookingsiden inkluderer alt som er nødvendig å dele med dine kunder. Informasjon om bedriften og de ansatte, behandlinger og priser, produkter, salg av gavekort, ledige tider, adresse og kart, egen kundebrukerside og mye mer!

 

Lykke til!

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info og et uforpliktende pristilbud rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!