Hva er et kassasystem? Og hvorfor trenger jeg det?

I tillegg til å registrere betalinger, er det to funksjoner et kassasystem ofte blir assosiert med – en kalender og et bookingsystem. Dette er to viktige elementer, men et kassasystem kan gjøre så utrolige mye mer enn dette. Det er derfor viktig å vite et systems fulle potensiale.

Et godt kassasystem assisterer deg i alle aspekter av salongens drift. Du kan tenke på systemet som en ekstra ansatt, som er tilgjengelig hvor og når som helst. Kassasystemet kan hjelpe deg med å automatisere kjedelige og tidskrevende oppgaver, holde de ansatte oppdatert og tilby den beste servicen til dine kunder. Et system kan ha uendelig med funksjoner og vi skal i dette innlegget fortelle deg om noen av de viktigste funksjonene et kassasystem burde ha.

kunder ➡️ lojale kunder

Det er viktig å kunne kommunisere med kundene dine. Med et kassasystem skal det være mulig å gjennomføre markedsføringsaktiviteter, men samtidig kunne yte den beste kundeservicen.

Takket være et innbygd kommunikasjonsverktøy er det enkelt å holde kontakten med kundene dine, samt informere dem om kampanjer og events. Dette kan du gjøre enten ved å sende en SMS eller e-post. Du velger om du vil sende melding til alle kundene dine, eller kun en valgt gruppe i kunderegisteret ditt. Det du må tenke på før du begynner å sende ut informasjon som ikke har å gjøre med timen kunden har booket, er å få samtykke (GDPR). Dette kan f.eks. gjelde promoteringer eller kampanjer. I kunderegisteret kan du spesifisere hvilke regel som skal gjelde for kunde, enten de kun skal få påminnelser eller om de ønsker å motta alt du sender ut.

Et lojalitetsprogram (bonuspoeng) er en annen viktig funksjon et kassasystem burde ha. Den kan hjelpe deg med å opprettholde forholdet du har med kunden, og er en funksjon som sørger for at de blir lojale.

bli en effektiv daglig leder

En daglig leder sjonglerer med mange oppgaver og kaos er ens verste fiende. Når du har mye ansvar kan det være vanskelig å være både rask og effektiv. Heldigvis kan et moderne kassasystem hjelpe deg også i dette tilfellet.

Når du bruker et online system, som gir deg en fullstendig oversikt over de ansatte, gjør det arbeidet enklere med å planlegge dagene samt kommunisere med dem når det skjer endringer. Ettersom du kan logge på systemet når du er borte fra f.eks. salongen, kan du gjøre endringer når det passer deg og de ansatte kan enkelt logge inn for å se timeboka og når de skal jobbe. En åpen kalender skaper et bedre arbeidsmiljø, og med verktøy som beregner lønn og bonuser vil det gjøre din jobb som daglig leder mye enklere. La systemet gjøre denne jobben for deg, slik at du får mer tid med kundene.

Spar enda mer tid med et system som kan genere statistikk og rapporter automatisk. Velg et system som kan gi deg fullstendig kontroll over virksomheten, og som tilbyr det lille ekstra.

Et alt-i-ett kassasystem som Hano kan hjelpe deg og din salong med de mest tidskrevende oppgavene slik at du har mer tid til å ta vare på kundene. Det er ikke kun viktig å velg et system som passer for deg, men et system som er i tråd med hva kundene forventer av et bookingsystem som gir god kundeservice.

Hano er et godkjent kassasystem ifølge kassaloven.

KOM I GANG

Prøv en demo i dag

Vi vet at det kan være vanskelig å ta en beslutning – derfor tilbyr vi en demo slik at du kan prøve systemet før du tar det viktige valget.

Har du fremdeles spørsmål kan du kontakte vår salgsavdeling via telefon, e-post eller chat.

Huk av her hvis du godtar Hano sine vilkår. privacy policy

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!