Gavekort – den perfekte kundemagneten i Julen

hano blogg gavekort jul salong

Noen er allerede fullbooket i desember mens andre sliter med at kunder ikke vil komme til salongen/klinikken i disse tider. Hvordan kan du få enda flere salg eller sikre deg en inntektskilde fremover? Tilby kundene dine gavekort, noe som er perfekt rundt juletider.

Hvorfor det er rett tidspunkt å selge gavekort

Julesesongen kan påvirke psyken vår. Vi er mer stresset enn vanlig og prøver å få unnagjort 100 ting over en kort periode. Vi blir også mer sentimentale når det er jul. Å vise noen at vi er glad i dem er øverst på listen. Et besøk til et spa, en salong eller klinikk er en allsidig gaveidé og kan gis ved flere anledninger:

 

  • Når du trenger en gave til noen du ikke kjenner så godt
  • Når du faktisk kjenner personen godt og du vet de liker å bestemme selv.
  • Når du ønsker å gi en du står nær et pusterom i en hektisk hverdag / juletid.
hano blogg julekonkurranse salong

Hvordan selge gavekort effektivt

Det kan være vanskelig å selge gavekort. Du må holde styr på hvem du selger til, når utløpsdatoen er og hvilke behandlinger de kan bruke gavekortet på. Til slutt må du også være sikker på at gavekortet er ekte når personen kommer for å bruke det. Det er mye å holde styr på!

Heldigvis, hvis du bruker Hano, kan du enkelt bruke gavekort-funksjonen som automatiserer hele prosessen. Det blir superenkelt for deg å overvåke alle gavekortene dine. Kundene dine kan også kjøpe gavekort på bookingsiden og blir derifra sendt elektronisk på e-post.

Har du ikke Hano kan du booke en demo og teste hvordan dette vil fungere.

Markedsfør gavekort til kundene dine

Forteller du ingen at du tilbyr gavekort vil det gjøre jobben med å selge dem vanskeligere. Det perfekte stedet å nevne dem er på salongens/klinikkens sosiale medier kontoer. Det gjelder Facebook, Instagram og hjemmesiden. For å oppnå suksess hjelper det ikke å kun spre ordet, men du må fortelle dem om fordelene ved å kjøpe et gavekort. Ikke annonser produktet, men heller en følelse og opplevelse.

Noen ideer på hva du kan skrive:

  • Ikke gi hvilken som helst gave, gi dem en opplevelse.
  • Den beste gaven til de som har alt.
  • Elsker du han/henne? La han/henne velge.
  • Han/hun fortjener et øyeblikk for seg selv.
  • Den perfekte ideen når du ikke aner hva du skal gi.

I tillegg til innlegg i sosiale medier bør du kjøre en SMS/e-post-kampanje. Du kan gjøre dette enkelt med Hano. Du velger selv hvem av dine kunder du ønsker å sende til (husk GDPR).

Få alle fordelene med gavekort uten noen problemer. Ta kontakt med support i dag eller book en demo for å se hvordan systemet fungerer.

Hva med å ha en julekonkurranse for kundene dine? Les mer her.

Book en uforpliktende presentasjon

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info og et uforpliktende pristilbud rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!