Facebook piksel på bookingsiden

Annonserer din salong eller klinikk på Facebook? Hvorfor ikke kombinere Facebook med bookingsiden. Ved å bruke Facebook piksel kan du sende de som ser annonsene dine til bookingsiden din. Under forklarer vi nærmere hvordan du kan integrere Facebook piksel med Hano bookingsystem.

Google Tag Manager og piksel

For å kunne implementere Facebook piksel på bookingsiden må du ha en Google Tag Manager for den samme bookingsiden allerede etablert. Har du ikke dette kan du lese mer her om hvordan du kan implementere GTM i Hano.

Noen ønsker å benytte seg av alle trackingmetoder og under har vi lagd en liste med hvilke steg du burde ta først for å gjøre jobben lettest mulig. Hopp videre nedover hvis du har allerede implementert stegene under.

  1. Opprett ny Google Tag Manager container for bookingsiden. Les mer.
  2. Implementer GTM container ID inn i Hano
  3. Opprett ny Google Analytics property for bookingsiden. Les mer.
  4. Implementer GA inn i GTM
  5. Opprett en Facebook piksel for bookingsiden
  6. Implementer Facebook piksel i GTM. Les mer under.
  7. Implementer Facebook piksel verifisering i Hano. Les mer under.

Beveg deg til GTM for å starte prosessen med å implementere Facebook piksel. Opprett en ny tag. Du skal velge Custom HTML Tag. I det tomme HTML feltet legger du inn scriptet du får fra Facebook når du oppretter en ny piksel for bookingsiden. Koden du får fra Facebook som skal implementeres er lik den du ser i HTML boksen under.

hano tracking gtm facebook piksel

Facebook piksel verifisering

Etter du har opprettet en Facebook piksel for bookingsiden vil de be deg om å verifisere siden. Facebook gir deg tre ulike metoder for å verifisere, og du skal velge Meta-tag Verification som du ser på bilde under.

hano bookingsystem facebook pixel

Kopier tallene/bokstavene som er i koden du ser i den innerste rød boksen på bilde over. I vårt eksempel er det alt mellom 7 og m.

Deretter logger du deg inn i Hano og beveger deg til:

Innstillinger➡️Kundesider➡️Sosiale media

Legg inn tallene/bokstavene i feltet, Facebook domain verification code (meta-tag verification), og trykk Lagre.

Du har nå implementert Facebook piksel på bookingsiden🎉

Ikke kunde? Book en uforpliktende presentasjon