Skal du velge et enkelt bookingsystem eller komplett system i 2021?

hano blogg bookingsystem komplett system

Du som driver en salong eller klinikk har nok tenkt tanken på å bytte til et online bookingsystem. Da trenger du ikke å ta imot avtaler på mail eller telefon. Kanskje du allerede har et system for timeavtaler men lurer på om det er den mest effektive løsningen. I dette innlegget vil vi ta en nærmere titt på forskjellen mellom et simpelt booking verktøy og et system som leverer mer kompleks funksjonalitet. Du kan da bestemme selv hvilken som er best for din virksomhet.

Forskjellen mellom en bookingløsning og et komplett system

Ved første øyekast er hovedforskjellen funksjonene som er inkludert. De fleste vanlige booking kalendere gjør kun hva navnet tilsier – lar kundene dine velge en avtaledato. Det finnes utallige slike løsninger, men er de trygge og gir de deg alle funksjoner du trenger?

Mer stabil ytelse

Du burde tenke nøye gjennom å overlate den viktige oppgaven av å ta imot avtaler for din bedrift ikke kan overlates til hvilket som helst program. Kun en svak funksjonsfeil kan føre til fullstendig kaos. Programmet begrenser muligens ikke dobbeltbookinger, informere deg ikke om avtaler og unnlater å varsle om avbestillinger. Det tar kun en hendelse og det kan ha negativ virkning for bedriften din. Selv om det ikke er din feil kan det medføre sinte kunder om systemet kollapser.

Det er ikke den beste ideen å stole på en løsning som muligens ikke blir tatt vare på. Teknologi er i konstant endring og systemleverandører må ta vare på produktene kontinuerlig ellers vil de bli ustabile veldig raskt. Derfor er det viktig at du velger en leverandør du kan stole på når du skal velge system. Har selskapet 24/7 support er dette et godt tegn. Det betyr at leverandøren har investert i å tilby pålitelige løsninger og vil være der om noe skulle skje. Hos Hano tar vi support seriøst og er der om du trenger hjelp, selv når den minste ulempen skjer, fra en av våre 7 support-medarbeidere.

Data sikkerhet

Når du samler inn personlige opplysninger om kundene må du være sikker på at denne blir lagret trygt. Husk at ifølge GDPR har du ansvar for at kundene dine sin data er trygg. Ettersom data er noe av det mest verdifulle i dag er det ikke rart at mange onde mennesker prøver å bryte seg inn i programmets database. Det er derfor avgjørende å velge et system som prioriterer sikkerhet og som blir kontinuerlig vedlikeholdt.

Online booking med Hano

Hano er mye mer enn et enkelt elektronisk bookingsystem, men heller et komplett system som automatiserer alle de daglige oppgavene. I tillegg til et bredt spekter med funksjonalitet får du også avansert online booking.

Hvem kan bruke Hano sin online booking?

Tror du bedriften din er for liten til å utnytte et komplett system? Det er den ikke! Hano kan brukes av alle størrelser, enten du jobber hjemmefra eller om dere har flere lokasjoner.

Hva hvis bedriften din vokser? Alle bookinger går direkte til kalenderen din og du trenger ikke bekymre deg for at noen vil rote det til. Det er du som setter tilgangsnivåer for dine ansatte. Full kontroll over alt og høyest mulig sikkerhetsnivå, Hano kan garantere dere begge.

Hvordan minner systemet om avtaler som er booket online?

Visste du at Hano kan hjelpe deg med å redusere antall no-shows? Tenk hvor mye penger, og tid, du kan spare uten alle disse irriterende tilfellene! Hvordan skjer dette i Hano? Svaret er enkelt, automatisk påminnelse om avtale. Alle kundene dine, uansett hvordan de har booket en time, får en melding som minner dem om deres kommende besøk.

Din egen hjemmeside

Det er også andre fordeler med å bruke Hano sin online booking. En av de er at du kan bruke bookingsiden som din bedrifts hjemmeside. Du kan tilpasse siden etter dine preferanser. Bookingsiden lar deg angi bestillingsregler. Hvilket tjenester som kan bookes online, hvilke ansatte som kan velges, tidsluke for bestemte tjenester og mye mer. Velg hvordan siden skal se ut enten det er bilder av de ansatte, logo, farger og design. Du har friheten til å gjøre bookingsiden til din bedrifts hjemmeside.

La kundene booke fra Facebook

De fleste skjønnhetssalonger eller helseklinikker har en Facebookside. Hvorfor ikke la kundene booke time enkelt når de er inne på siden din? Legg til bookingside lenken din slik at kunder går direkte ditt for å booke time.

hano bookingsystem nettbasert

Hvorfor er Hano bedre enn et enkelt bookingsystem?

Hano gir deg friheten til å ha kontroll over bedriftens resultater når og hvor som helst. Samtidig gjør systemet mye av det krevende arbeidet for deg.

Å drive en skjønnhetssalong eller helseklinikk

Å være bedriftseier kan være overveldende. Alt du må følge med på kan gjøre deg svimmel. Hver gang du er borte fra bedriften kan du føle deg engstelig og det er vanskelig for deg å slappe av. Høres det kjent ut? Hano sitt system er skybasert slik at du enkelt kan sjekke rapporter eller de ansattes arbeidstimer. Det eneste du trenger er en enhet med tilgang til Internett.

Detaljert kunderegister

Enten du jobber i skjønnhets– eller helseindustrien er det viktig at du behandler hver avtale som den første. Det er mye informasjon du må huske. Alt fra kundens behandlingspreferanser til hvordan de liker kaffen sin. Med et digitalt kunderegister har du alle detaljer samlet i et system. Du finner hele historikken over alle avtaler og hva de har kjøpt tidligere. I journalen kan du til og med legge inn før og etter bilder!

Avtalebok

Si farvel til notatblokken. Nå har du alle avtaler på ett sted, og du kan enkelt endre, ombooke og flytte på bookinger i kalenderen. Du har tilgang til kalenderen fra hvor enn du er og kan gi ulike tilgangsnivåer til dine ansatte.

SMS-kommunikasjon

Alt fra automatiske påminnelser til planlagte masseutsendelser mister du aldri kontakten med dine kunder når du bruker Hano. Ingenting øker engasjementet som en personlig melding.

Statistikk og rapporter

Ha kontroll over tallene med finansiell statistikk og detaljerte resultatrapporter. Med full kontroll blir det enklere for deg å vokse.

Administrasjon av de ansatte

Bli den perfekte sjefen. Planlegg arbeidet ditt, tildel oppgaver, motiver de ansatte og følg med på arbeidet de gjør. I Hano kan du se rapporter av ferie, sykdom, beregne provisjonssatser og hente ut detaljerte arbeidsrapporter.

Kontroll over varelageret

Ikke bare har du oversikt over behandlinger, men du kan også selge varer fra din salong eller klinikk når du bruker Hano.

Markedsføring

Den beste måten å bevare et kundeforhold er å kommunisere med dem. Send dem kampanjer eller tilbud du har. Hva med å inspirere og dele kunnskap du har om ulike behandlinger og trender?

Lojalitetsprogram

Øk kundenes lojalitet ved å tilby dem bonuspoeng. Faste kunder er din mest stabile inntektskilde og skaffer du deg et lojalitetsprogram vil det hjelpe deg å bygge varige forhold.

Les mer om Hano sin bonuspoeng-funksjon her.

Hvis du leter etter en praktisk, alt-i-ett løsning, burde du gi Hano en sjanse. I stedet for å velge en enkel bookingløsning er det bedre å skaffe deg din nye og mest hardtarbeidende medarbeider som vil hjelpe deg med å styre virksomheten din og gi deg mer overskudd!

Få en uforpliktende presentasjon

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info og et uforpliktende pristilbud rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!