Skjønnhet & Velvære

Hano Frisør og Hudpleie er 2 av våre bransjeløsninger innen skjønnhet og velvære. Vi leverer i tillegg til en rekke andre bransjer innen skjønnhet og velvære. Send oss en forespørsel for å få vite mer om muligheter for din bedrift.

Hano Skjønnhet & Velvære gir deg timebok med online bookingsystem og kasseløsning i ett og samme system.
Systemet er internettbasert og derfor er ingen lokal installasjon er nødvendig.

Hano- Et verktøy for en mer effektiv hverdag
Brukeren får en meget god oversikt over daglig tidsforbruk. Systemet er lett å lære seg gjennom hjelp fra support teamet vårt, samt enkelt å bruke. 

Økt kundeservice
Internett-grensesnittet gjør det mulig for brukeren å legge ut valgte timer og oppgaver for direktebestilling over Internett. Dette reduserer også effektivt telefontrafikk.

Påminnelse før avtaler/timer
Automatisk påminnelse gjennom SMS og e-post er mulig i Hano. Dette gjør det enkelt for din salong å minne kundene om at de har en avtale hos dere.

Hvordan starte en salong eller klinikk?

Å starte en egen salong eller klinikk er ikke en lett oppgave. Det gjelder å ha tungen rett i munn, og gå nøye igjennom hvert steg på vei til en velfungerende virksomhet. For å unngå feilskritt har vi satt sammen noen steg du må gjennom før du kan åpne dørene. I… Les mer.

Lojalitetsprogram for din salong eller klinikk

Hvem liker vel ikke å samle poeng på det de kjøper? Det gir ikke bare kunden en fordel, men kan gjøre en kunde mer lojal mot din salong eller klinikk. Lojale kunder er noe alle ønsker. De kan være gode ambassadører for din bedrift og spre ordet til alle sine venner og… Les mer.

Skal du velge enkeltmannsforetak eller AS for din salong/klinikk?

Etter du har gått gjennom planleggingsfasen er det på tide å velge hva slags foretakstype du ønsker å etablere. Hva har det å si for din nye salong/klinikk om du velger… Les mer.

KOM I GANG

Prøv en demo i dag

Vi vet at det kan være vanskelig å ta en beslutning – derfor tilbyr vi en demo slik at du kan prøve systemet før du tar det viktige valget.

Har du fremdeles spørsmål kan du kontakte vår salgsavdeling via telefon, e-post eller chat.

Huk av her hvis du godtar Hano sine vilkår. privacy policy

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!