Hano PT og Idrettsanlegg er 2 av våre bransjeløsninger. Vi leverer i tillegg til en rekke andre bransjer innen idrett. Send oss en forespørsel under for å få vite mer om muligheter for din bedrift.
Hano er et online booking- og administrasjonssystem utviklet i tett samarbeid med idretten, og er en komplett løsning som dekker alle normale databehov en har i forbindelse med drift av en idrettshall eller et anlegg. Det kreves ingen installasjon på lokal datamaskin, og det er meget enkelt i bruk.


Online Booking

Her legges alle timebestillinger inn. Dette kan gjøres av ansatte, eller hallbrukeren kan selv bestille direkte over Internett på en egen sluttkundeside. Kunder som kun tillater nettbestilling kan spare hele kostnaden med en ansatt i resepsjonen til å ta telefonen.


Betaling og fakturering

I systemet er det en kasse- og faktureringsfunksjon. I tillegg til å ta betaling for en time kan en registrere varesalg.


Medlems- og kundehåndtering

Systemet kan benyttes til medlems- og kundehåndtering, elektronisk informasjons-utsendelse pr brev, SMS og E-post, og fakturering av medlemskontingent.

Prøv en demo i dag!

Bransje

Hva ønsker du?