Idrett

Hano er et online booking- og administrasjonssystem utviklet i tett samarbeid med idretten, og er en komplett løsning som dekker alle normale databehov en har i forbindelse med drift av en idrettshall eller et anlegg. Det kreves ingen installasjon på lokal datamaskin, og det er meget enkelt i bruk.


Online Booking

Her legges alle timebestillinger inn. Dette kan gjøres av ansatte, eller hallbrukeren kan selv bestille direkte over Internett på en egen sluttkundeside. Kunder som kun tillater nettbestilling kan spare hele kostnaden med en ansatt i resepsjonen til å ta telefonen.


Betaling og fakturering

I systemet er det en kasse- og faktureringsfunksjon. I tillegg til å ta betaling for en time kan en registrere varesalg.


Medlems- og kundehåndtering

Systemet kan benyttes til medlems- og kundehåndtering, elektronisk informasjons-utsendelse pr brev, SMS og E-post, og fakturering av medlemskontingent.

Hano PT og Idrettsanlegg er 2 av våre bransjeløsninger. Vi leverer i tillegg til en rekke andre bransjer innen idrett. Send oss en forespørsel under for å få vite mer om muligheter for din bedrift.

KOM I GANG

Prøv en demo i dag

Vi vet at det kan være vanskelig å ta en beslutning – derfor tilbyr vi en demo slik at du kan prøve systemet før du tar det viktige valget.

Har du fremdeles spørsmål kan du kontakte vår salgsavdeling via telefon, e-post eller chat.

Huk av her hvis du godtar Hano sine vilkår. privacy policy

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info og et uforpliktende pristilbud rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!