8 grunner til å bruke et webbasert klinikk- og salongsystem

Webbasert system, noen ganger referert som skybasert/nettbasert, er når du bruker nettleseren istedenfor å installere lokalt på datamaskinen din. I helse– og skjønnhetsindustrien er Hano et godt eksempel på et komplett webbasert bookingsystem for salonger og klinikker med alle funksjoner under samme tak.

Det er mange fordeler med et webbasert administasjon- og  bookingsystem. Det er enklere å implementere, mer praktisk, rimeligere og mer pålitelig. Det gir deg i tillegg trygghet med automatiske sikkerhetslagring og oppdateringer, og online booking for å nevne noen få.

La oss bruke Hano som eksempel når vi ser nærmere på 8 grunner til hvorfor webbasert system er det beste valget.

hano bookingsystem nettbasert

1. Lett å implementere og bruke

Ved å bruke et webbasert system slipper du det tunge arbeidet med å installere et program. Gå inn på nettet og logg inn. Vipps så er du inne og kan begynne å jobbe med en gang. Så lenge du har internett kan du logge på fra hvor hen du befinner deg.

hano blogg skybasert

2. Tilgjengelig 24/4

Ikke vær redd for å forlate salongen eller klinikken. Med Hano kan du logge på systemet uansett hvor du befinner deg i verden så lenge du har internett tilgang. Trenger du å sjekke statistikken eller dagsoppgjøret er det lett å gjøre dette selv om du er på ferie. Da slipper du å ringe inn til salongen/klinikken hver dag.

Les mer om hvorfor du burde bruke online booking her.

3. Flere brukere samtidig

Du trenger ikke å være bekymret for at du må vente til kollegaene din er ferdig med å bruke systemet. Alle ansatte kan få sitt eget brukernavn og passord som gjør det mulig å være logget på samtidig i det samme systemet. Alle oppdateringer dere gjør individuelt vil vises i samme kalender og system.

hano bookingsystem hjemmeside salong

4. Kontroller adgang

Enten det er en ansatt, lege eller regnskapsfører som har tilgang til systemet kan du kontrollere adgangen. Vil du at regnskapsføreren kun skal ha tilgang til rapporter er dette mulig med Hano. Det samme gjelder de ansatte. Kontroller hvem som har adgang til sensitiv informasjon.

5. Automatiske oppdateringer

Hano har utviklet systemet siden oppstarten i 1998 og gjør det fremdeles fra våre kontorer i Norge. Med Hano kan du være sikker på at du har nyeste versjon av systemet uten at du trenger å gjøre en oppdatering selv. Vi har et utviklingsteam som jobber hele tiden med å levere nye funksjoner til din salong eller klinikk.

6. Tryggere med webbasert

Hvis du bruker et desktopsystem er du mer utsatt enn om du bruker et webbasert system. Din data blir lagret ofte og trygt. Du trenger ikke å bekymre deg for at PC-en skal krasje. Med Hano har du alltid tilgang!

hano blogg salongsystem kostnadseffektivt

7. Kostnadseffektivt

Med de fleste desktopsystemene må man betale dyrt for å få satt opp systemet. Velger du et webbasert system hvor du betaler månedlig kan du spare en del penger. Du trenger ikke å installere Hano på PC-en og vi hjelper deg med å komme i gang over nettet. Du blir heller ikke bundet til et dyrt system. Tid og penger spart.

8. Se systemet før du bestemmer deg

Når du bruker et webbasert system for salonger og klinikker kan du se systemet før du tar en avgjørelse. En av Hanos representanter viser deg systemet og deretter kan du teste litt selv. Dette koster ingen ting og er ikke bindene.

Ønsker du å bestille eller booke en presentasjon?