7 tips til juletiden for din salong og klinikk

Julesesongen har begynt for mange av dere, og kan bringe med seg mer stress enn vanlig. Hano ønsker å gjøre det litt enklere og har satt sammen en liste:

 

  1. Planlegg i god tid 📅

Noe av det viktigste du kan gjøre er å planlegge juletiden. Det er noe de fleste tenker på men ikke gjør noe med. Uansett hva det skulle være burde det planlegges. Sett sammen en juletid-kalender som kan inkludere alle aktiviteter og tilbud du må huske.

 

  1. Gavekort 💳

Julen er en tid hvor mange gir gaver til de man er glad i. Hvorfor ikke minne kundene dine på at dere tilbyr gavekort? Informer dem gjennom en e-post kampanje, sosiale medier eller i butikken. Lag en fin plakat ved kassen som viser kunden at gavekort er den perfekte gaven. Vis også hvordan de kan pakke inn gavekortet til jul!

 

  1. Tilpass til jul 🎄

Du selger kanskje de samme tjenestene/produktene året rundt. Prøv å vinkle det du selger til å relatere seg mot julen.

Er du massør kan du selge julestress massasje, eller julebord-styling hvis du er frisør.

 

  1. Kommuniser åpningstider ⏰

I julen endrer de fleste bedrifter åpningstidene sine og det er da viktig å informere kunden. Dette burde bli gjort på flere plattformer. Først sender du ut en e-post til alle kundene dine. For alle som ikke får denne (GDPR) eller ikke er i registeret ditt, lager du en post på Facebook og Instagram med de oppdaterte åpningstidene. Har du en nettside kan det være lurt å opplyse om endringene her i tillegg.

Hvis du ikke allerede har gjort dette er det viktig å legge inn åpningstidene i Hano kassasystem programmet sånn at de som ønsker å booke online ser riktige tider. Trenger du hjelp med dette kan du kontakte vår supportavdeling.

 

  1. Del ditt budskap gjennom eksisterende kunder 👭

Den beste måten å nå nye kunder på er gjennom eksisterende kunder. Julesesongen er den perfekte tiden for vennetilbud, konkurranser og julekalender. Her kan du oppfordre kundene dine til å inkludere vennene sine i det du kommuniserer på sosiale medier.

 

  1. Lag content til jul/nyttår 🎥

Bruk SoMe-kanalene dine til å dele jul og nyttårs-tips. Enten det er gjennom video eller bilde, er det fint å gi inspirasjon til kundene dine. Det gir noe ekstra og minner dem samtidig på at de må booke en time hos deg før jul.

 

  1. Spesialtilbud 🎁

Tilby eksisterende og nye kunder julerabatter.

Er du ikke kunde av Hano?