5 kreative apper for din salong og klinikk

1. Boomerang

 

Boomerang fra Instagram er et godt (og gratis) verktøy som kan hjelpe deg med å gjøre enkle videoer litt mer øyenfallende. Appen tar 10 bilder som blir gjort om til en morsom mini-video. Fremtiden er video, og dette kan hjelpe med å gjøre Instagram og Facebook feeden din litt mer interessant for dine kunder.

2. Instagram Stories

 

De fleste kjenner til eller bruker Instagram, men flere kan bli flinkere til å bruke Instagram Stories. Inne på stories er det flere valg og muligheter for å gjøre bedriften sine bilder og videoer mer kreative. Velg mellom ulike GIFs eller filtre. Eller hva med å prøve en direkte video hvor dine kunder kan stille spørsmål live?

3. Adobe Photoshop Express

 

Tar du bilder til sosiale medier med mobilen? Adobe Photoshop Express er en app for rask og enkel redigering av dine bilder. Velg mellom ulike fonter, farger, filtre og rammer for å gjøre dine bilder bedre. Ønsker du å vise frem flere bilder kan du bruke collage-funksjonen.

4. Adobe Spark Post

 

Adobe Spark Post er en morsom, rask og enkel måte å lage imponerende grafikk for alle anledninger. Det er enkelt å komme i gang med profesjonelle utformede maler du kan justere med bare noen få trykk.

5. Legend

 

Med Legend kan du omvandle tekst med ulike animasjoner. Dette er en app som kan enten brukes til å piffe opp sosiale medier kontoene dine, eller hvis du skal reklamere online.

Det er hundrevis av kombinasjoner av typografi, animasjoner, bakgrunner og farger å leke seg med.

Hei! Lyst til å lære mer om Hano?

Vi sender deg info og et uforpliktende pristilbud rett til innboksen din!

Takk for din henvendelse!